Како би ги задоволиле Вашите потреби и барања, ќе се залагаме за достапност на својата интернет страна 24 часа во денот.

Во случај на привремена недостапност односно прекин на интернет страната поради технички или надворешни влијанија надвор од контролата на претпријатието, не превземаме никаква одговорност и не гарантираме постојан пристап.

Сите податоци и информации објавени на интернет страната на тд се од информативен карактер и за истите  го задржуваме правото за промена и менување во зависност од условите и потребите.

Како резултат на специфичноста на медиумот “интернет“, доколку поинаку не е предвидено согласно позитивните прописи во Р.Македонија,  не превземаме одговорност за точноста и веродостојноста на објавените информации и документи.

Превземањето на информации, податоци и слики, нивна дистрибуција, пренос или користење на линкот од интернет страната  е забрането. Употребата на истите е можна само за некомерцијални цели и лична употреба надвор од дозволеноста за било каква злоупотребата на податоците и опциите кои ги нуди интернет страната.

Сакаме да знаете дека овој сајт користи текстуални датотеки наречени “cookies”. Без нив сајтот нема да функционира правилно и многу од опциите нема да можете да ги видите.
Повеќе информации за тоа што се “cookies” и какви типови има можете да најдете овде