ALFA PLAM LUCA PELLET

Споредба

МКД 45,990

Опис

http://www.alfaplam.rs/sr/products/details/67/Luca
со LUCA pellet  на купувачот му следува гратис прво вклучување од овластениот сервис на алфа плам.
Ако сами го пуштите во употреба треба само да пријавите во сервисот на алфа плам за датумот на почеток на гаранцијата.