BEKO FSE64320DS
BEKO FSE64320DS

BEKO FSE 64320DS SILVER

Споредба

МКД 17,990

Опис на производот

• Комбиниран шпорет
• Eнергетска класа:A
• Капацитет на рерната:66L
• 2 рингли+2 плин
• 6 функции на рерната
• Механички контроли
• Дигитален тајмер
• Димензии:85х60х60cm