Попуст!

BEKO DCU 7430

Споредба

МКД 18,990 МКД 16,990

Опис

• Кондензациска сушара
• LCD дисплеј
• Енергетска класа:B
• Капацитет:7kg
• Програми:15
• Нерѓосувачки метал на комора
• Одложен старт 0-24часа
• Автоматско сензорско сушење
• Индикатор за работниот програм
• Индикатор за чистење на филтерот
• Индикатор за празнење на садот за вода
• Заштита за децa
• Потрошувачка на енергија годишно:504kWh
• Ниво на бучава:65dB
• Димензии:85x60x53cm