ev5600

BEKO EV5600

Споредба

МКД 10,990

Опис на производот

•Машина за перење
•Полнење: фронтално
•Енергетска класа:А+
•Вртежи:600 врт./min
•Капацитет:5kg
•Програми:15
•Рачно перење, Предперење, Волна, Краток програм
•Годишна потрошувачка на енергија: 168kWh
•Димензии:60x85x45cm