ev5600

BEKO WMB61001

Споредба

МКД 12,990

Опис на производот

•Машина за перење
•Полнење:фронтално
•Енергетска класа:А+
•Капацитет:6kg
•Вртежи:1000 врт./min
•Програми:15
•Механички контроли
•Регулација на центрифуга
•Потрошувачка на вода годишно:9900L
•Потрошувачка на енергија по циклус:0.86kWh
•Потрошувачка на енергија годишно:194kWh
•Ниво на бучава:60/76dB
•Димензии:84x60x42cm