Попуст!
ev5600

BEKO WMB71001

Споредба

МКД 14,990 МКД 12,740

Опис на производот

•Машина за перење
•Полнење:фронтално
•Енергетска класа:А+
•Капацитет:7kg
•Вртежи:1000 врт./min
•Програми:15
•Механички контроли
•Регулација на центрифуга
•Потрошувачка на вода годишно:9900L
•Потрошувачка на енергија по циклус:0.86kWh
•Потрошувачка на енергија годишно:194kWh
•Ниво на бучава:60/76dB
•Димензии:84x60x55cm