BEKO 61031

BEKO WMY 81033 PTLMB3

Споредба

МКД 18,990

Опис на производот

••AQUA FUSION PREMIUM
•Полнење:фронтално
•Енергетска класа:A+++
•Капацитет:8kg
•Вртежи:1000 врт./min
•Програми:15
•Електронски контроли
•Одложен почеток
•Регулација на центрифуга
•Регулација на температурата
•Child Lock
•Потрошувачка на вода годишно:11.000L
•Потрошувачка на енергија годишно:192kWh
•Ниво на бучава:62/76dB
•Димензии:85x60x60cm