BEKO WMY81283 LMXB2

Споредба

МКД 22,990

Опис

 • Green line серија
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток од 0-24h
 • Автоматска контрола на ниво на вода
 • Aquafusion систем за заштеда на детергент
 • Hi-tech грејач
 • Потрошувачка на вода годишно:10.560L
 • Потрошувачка на енергија годишно:196kWh
 • Ниво на бучава:52/77dB
 • Димензии:85x60x54cm