BEKO WTE 7512BO

Споредба

МКД 14,990

Опис

  • Полнење:фронтално
  • Енергетска класа:А+++
  • Капацитет:7kg
  • Вртежи:1000 врт./min
  • Програми:15
  • Одложен старт
  • Потрошувачка на вода годишно:8.799L
  • Потрошувачка на енергија годишно:152kWh
  • Ниво на бучава:61/77dB
  • Димензии:85x60x45cm