BEKO WTV8633XS0

Споредба

МКД 20,990

Опис

 • ProSmart Inverter
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:16
 • Одложен почеток од 0-24h
 • Автоматска контрола на ниво на вода
 • Aquafusion систем за заштеда на детергент
 • Hi-tech грејач
 • Потрошувачка на вода годишно:11.000L
 • Потрошувачка на енергија годишно:190kWh
 • Ниво на бучава:57/76dB
 • Димензии:84x60x54cm