BLIST OPTIMA 8KW(KREM,CRVENA,SINA)

Споредба

МКД 43,990

Опис

Воздушна печка
Димензии: 515x565x1130 mm
Тежина нето/бруто: 120/140 кг
Капацитет на резервоарот за пелет: 23 кг
Електрична сила во фаза на палење: 390 W
Електрична сила во фаза на работа: 180 W
Пречник на приклучокот за издув: 80мм
приклучокот за издув е на задната страна
Вкупна влезна моќност (мин/макс): 2,98 KW/9,47 KW
Номинална излезна моќност (мин/макс.): 2.64 KW/8.00 KW
Степен на искористеност: (мин/макс): 88,3%/84,5%
Потрошувачка на пелети: (мин/макс): 0,61 kg/h/1,95 kg/h
Загревање на површина: [m?]: 110-140
Максимално време на работа со полн резервоар: 36 ч
Едноставна и лесна употреба
Мени за управување на српски јазик
LCD дисплеј во бои
Дневно, неделно и викенд програмирање
Далечински управувач
Висок степен на искористување на горивото