CANDY 813

CANDY GVS D813A2-S

Споредба

МКД 27,990

Опис на производот

• Машина за сушење алишта со ТОПЛОТНА ПУМПА
• GrandO Vita серија
• XXL транспарентна врата
• бела боја со хромирана врата
• ЛЦД Дисплеј
• Кондензациска
• 9кг капацитет
• A++ енергетска класа
• Тајмер
• ЛЕД индикатори
• сензорски надзор на влагата со 4 сензорски програми
• 11 програми
• Fuzzy електроника
• мемо функција – меморира програм по избор
• ладење со заштита од гужвање