Попуст!

FABVORIT MP7102

Споредба

МКД 14,990 МКД 12,490

Опис

– Димензии: В/Ш/Д – 84,5/59,7/52,7 cm
– Максимум вртежи во минута: 1000 rpm
– Максимален капацитет: 7 kg
– Волумен на барабан: 49 lt
– Програми: 15 програми
– Електронски програматор
– Енергетска класа: A++
– Еко систем за заштеда на енергија
– Заштита против протекување
– Систем за детектирање грешка
– Детско заклучување
– Капак за отстранување
– Енергетска потрошувачка: 222 kWh
– Потрошувачка на вода: 10337 L
– Ниво на бучава при перење: 58 dB
– Ниво на бучава при вртење: 76 dB
– брза програма: 15 минути на 30 C
– Одложен старт на 3, 6, 9 и 12 часа
– Регулација на вртежи