Попуст!

FAVORIT MP5051

Споредба

МКД 11,990 МКД 9,490

Опис

– димензии В/Ш/Д: 84,50/59,70/49,70 cm
– 500 вртежи во минута (rpm)
– капацитет: 5 kg
– 42 L иноксен барабан
– 15 програми
– електронски програматор
– копче за контрола на температура
– енергетска класа: А++
– еко систем за заштеда на енергија
– заштита против протекување
– заштита против пена
– систем за автоматски баланс
– систем за детектирање грешка
– детско заклучување
– отстранувачки горен капак
– потрошувачка на енергија: 147 Kwh
– потрошувачка на вода (л/год.): 9240 L
– бучава при перење: 58 dB
– бучава при вртење: 71 dB
– брза програма: 15 минути на 30 C