Попуст!

FAVORIT MP6102

Споредба

МКД 12,990 МКД 11,490

Опис

димензии В/Ш/Д: 84,50/59,70/49,70 cm
– 1000 вртежи во минута (RPM)
– капацитет: 6 kg
– 44 L иноксен барабан
– 15 програми
– електронски програматор
– копче за контрола на температура
– индикатор за циклус на перење
– одложен старт
– енергетска класа: А++
– еко систем за заштеда на енергија
– заштита против протекување
– заштита против пена
– систем за автоматски баланс
– систем за детектирање грешка
– детско заклучување
– отстранувачки горен капак
– потрошувачка на енергија: 171 Kwh
– потрошувачка на вода (L/год.): 9900
– бучава при перење: 58 dB
– бучава при вртење: 77 dB
– брза програма: 15 минути на 30 C
– Одложен старт на 3, 6, 9 и 12 часа
– Регулација на вртежи