Попуст!

FAVORIT MP8102

Споредба

МКД 15,990 МКД 13,490

Опис

– димензии В/Ш/Д: 84,50 /59,70 /55,70 cm
– 1000 вртежи во минута (RPM)
– Капацитет: 8 kg
– 54 L иноксен барабан
– 15 програми
– електронски програматор
– копче за контрола на температура
– индикатор за циклус на перење
– одложен старт
– енергетска класа: A++
– eко систем за заштеда на енергија
– заштита против протекување
– систем за автоматски баланс
– систем за детектирање грешка
– детско заклучување
– потрошувачка на енергија:219 Kwh
– потрошувачка на вода: 10224
– бучавост при перење: 58 dB
– бучавост при вртење: 76 dB
– брза програма: 15 минути на 30 C
– Одложен старт на 3, 6, 9 и 12 часа
– Регулација на вртежи