FAVORIT MP9102

Споредба

МКД 16,990

Опис

– Димензии В/Ш/Д: 84,5/59,7/58,2 cm
– Максимум вртежи во минута: 1000 rpm
– Максимален капацитет: 9 kg
– Волумен на барабан: 59 L
– 15 програми
– Електронски програматор
– Енергетска класа: А ++
– Еко систем за заштеда на енергија
– Заштита против протекување
– Систем за детектирање грешка
– Детско заклучување
– Капак со отстранување
– Енергетска потрошувачка: 243 kWh
– Потрошувачка на вода: 12100 L
– Ниво на бучава при перење: 58 dB
– Ниво на бучава при вртење: 78 dB
– брза програма: 15 минути на 30 C
– Одложен старт на 3, 6, 9 и 12 часа
– Регулација на вртежи