Попуст!
LED FUEGO 24

FUEGO 43FG3305 SMART

Споредба

МКД 16,990

Опис на производот

• 43″(108cm)Full HD SMART LED TV
• Резолуција:1920×1080
• 400Hz CMP
• Web пребарувач,You tube
• 2xHDMI,USB
• USB,HDD снимање од дигитална телевизија
• DVB-T/C
• Вграден Wi-Fi