GORENJE DP7B

Споредба

МКД 20,990

Опис

  • Енергетска класа:В
  • Капацитет:7kg
  • Програми:15
  • Ниво на бучава:65db
  • Одложен старт: 30, 60, 90min.
  • Потрошувачка на енергија годишно: 504kWh
  • Димензии:85x60x62.5cm
  • ( ВО АКЦИЈА ЗАЕДНО СО GORENJE W723= 36990)