Попуст!
gorenje wp703

GORENJE WPTY3

Споредба

МКД 18,390 МКД 15,990

Опис на производот

 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:800 врт./min
 • Програми:16
 • NormalCare, EcoCare, TimeCare
 • SterilTub-Антиалергиска програма
 • Заклучување-заштита за деца (CDP)
 • Потрошувачка на енергија годишно:174kWh
 • Потрошувачка на вода годишно:9.680L
 • Ниво на бучава:57/73dB
 • Димензии:91x64x63cm