Попуст!
parocistac-700×520
parocistac-accessorypaarocistac1-700×520

Home Electronics SM-13001R

Споредба

МКД 3,090 МКД 2,590

Опис на производот

  • 1300W
  • спремен за употреба за 10 секунди
  • со едно полнење до 20 минути работа
  • 180° вртлива глава
  • се уотребува и како рачен парочистач
  • подесива јачина на пареата и 5м кабел
  • 5 функции: чистач за под, чистач за тепих со пареа, рачен чистач, чистач на прозори со пареа, одржување на гардероба со пареа
  • 11 додатоци: 2 x микрофибер крпи за под, лизгаќ за чистење теписи, прскалка, округла четка од месиг, четка од најлон, продолжеток и супер впивачка крпа од микро фибер  за прозори, крпа за одржување на алишта и пајалица и крпа за прашина.