favorit-sudo-masine

FAVORIT MS3000 SILVER

Споредба

МКД 13,490

Опис на производот

9 КОМПЛЕТИ САДОВИ
45ЦМ
А+

ЗА ПОДОБРА ЦЕНА ПРАШАЈТЕ НА ЛИЦЕ МЕСТО ВО ПРОДАВНИЦА