favorit-sudo-masine

FAVORIT MS5000 SILVER

Споредба

МКД 14,400

Опис на производот

ЗА ПОДОБРА ЦЕНА ПРАШАЈТЕ НА ЛИЦЕ МЕСТО ВО ПРОДАВНИЦА