MAX AC.AGR-12-BR3

Споредба

МКД 13,990

Опис

Фреон:R410; Енергетска класа: А; Капацитет на ладење/ греење (W):3250/3400; Капацитет (Btu/h)/W:12000; Коефициент на енергетска ефикасност EER за ладење (Btu/h)/W:3.21; Коефициент на енергетска ефикасност COP за греење (Btu/h)/W:3,61; Проток на воздух (m3/h):330-550; Звучнoст при ладење (Hi/Mi/Lo) на внатрешната единица dB(A):43/46/52; Звучнoст на надворешната единица dB(A):62 ; Годишна потрошувачка на енергија kwh при ладење (W):1012; Годишна потрошувачка на енергија kwh при греење (W):942; Димензии на внатрешната единица (ШхВхД)(mm):817x306x244; Тежина на внатрешната единица (kg):8,5; Димензии на надворешната единица (ШхВхД)(mm):776x540x320; Тежина на надворешната единица (kg):30; Дијаметар на цевката (mm): Ф6/Ф12;
Работнa температура (°C): -7<°C<43; LED дисплеј; Функции и карактеристики: Вентилатор, Одвлажнување, Заклучување, Тајмер, 8°C Греење, Турбо, Sleep mode, I-feel систем, Cold Plasma, Dry Anti-Mildew Desing, Auto-restart, Auto swing, Self Diagnosis, Intelegent Defrosting, Боја: бел