MAX DOMINO W006

Споредба

МКД 3,490

Опис

Моќност: 2000W;
Електронска контрола на брзината;
Телескопска цевка од нерѓосувачки челик;
Сунѓерест филтер;
Пластична четка;
2 во 1 мала четка;
Платнена кеса;
Автоматско враќање на кабелот