nutripractic-blackgrey

NUTRI PRACTIC black/grey

Споредба

МКД 2,990

Опис на производот

• Блендер Nutri Practic FS-510  со 1 години гаранција и овластен сервис.
• Карактеристики:
– јачина 978 W
– 25 000 вртежи во минута
– мал сад капацитет од 650 мл
– голем сад капацитет од 950мл
– две брзини
– едноставно чистење и оджување
– ножеви од нерѓосувачки челик