Попуст!

PANASONIC INVERTER CS/CU- X E12QKEW

Споредба

МКД 59,990 МКД 54,990

Опис

panasonic xe12qkeВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНА МОНТАЖА

SILVER BOJA NA VNATRESNA EDINICA