Попуст!
krcko__serpa_za_lagano_kuvanje_fs705

супер крчко fg-haus fs-705

Споредба

МКД 3,490 МКД 2,490

Опис на производот

сила 320 вати
Куќиште од нерѓосувачки челик
Прекинувач за три начини на готвење:
слабо, силно и топло
Стаклен капак
Керамички сад кој се вади
Капацитет 6.5 L
Овален облик

гаранција 1 година