Попуст!
whirlpoo-awe66710

WHIRLPOOL AWE 66710

Споредба

МКД 18,990 МКД 15,990

Опис на производот

• Машина за перење
• 6th Sense технологија
• Полнење:горно
• Енергетска класа:А+++
• Капацитет:6kg
• Вртежи:1000 врт./min
• Програми:18
• Електронски контроли
• Одложен почеток
• Регулација на центрифуга
• Експрес програма 15min
• Потрошувачка на вода годишно:8500L
• Потрошувачка на енергија по циклус:0,11kWh
• Потрошувачка на енергија годишно:153kWh
• Ниво на бучава:59/76dB
• Димензии:90x40x60cm