Out of Stock

BEKO HTV8716 BWST PERI/SUSI

31,090.00 ден

 • ProSmart™ Inverter Motor
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет:8kg перење,5kg сушење
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Дигитален дисплеј
 • Bluetooth
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на енергија (перење): 168 kWh
 • Потрошувачка на енергија (сушење):1134 kWh
 • Годишна потрошувачка за вода:17800 L
 • Ниво на бучава:58/64/75dB
 • Димензии:84x60x50cm

Нема на залиха

Дополнителни информации

Бренд