Нема залиха

BEKO WUE 8622B XCW

23,990.00 ден

 • Prosmart Инвертер мотор
 • Полнење:фронтално
 • Дигитален дисплеј
 • SteamCure ™
 • Hygiene+
 • Aquawave®
 • OptiSense®
 • GentleCare™
 • Енергетска класа:A
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • AntiCrease+
 • Fast+
 • Заштита од прелевање
 • Заклучување за деца
 • Потрошувачка на енергија (kWh/100 циклуси):47kWh
 • Потрошувачка на вода (циклус):43L
 • Ниво на бучава:74dB
 • Димензии:84.5x60x55cm

Нема на залиха

Дополнителни информации

Бренд