Има залиха

frizider BEKO RCSA300 K30 W

17,590.00 ден

 • Led осветлување
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:291L
 • Капацитет на замрзнување:4-24kg/h
 • Капацитет на фрижидерот:204L
 • Капацитет на замрзнувачот:87L
 • Потрошувачка на енергија годишно:283kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.732kWh
 • Автономија:16h
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:181.3×54.0x57.4cm

На залиха

Дополнителни информации

Бренд