Има залиха

frizider BEKO RCSA330 K20 w

16,990.00 ден

 • LED осветлување
 • MinFrost®
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:300L
 • Капацитет на фрижидерот:205L
 • Капацитет на замрзнувачот:95L
 • Капацитет на замрзнување:4.3kg/24h
 • Автономија:18h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.8kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:287kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:185.1×59.5×59.2cm

На залиха

Дополнителни информации

Бренд