Има залиха

frizider GORENJE NRK6192AXL4

29,990.00 ден

 • NoFrost Plus
 • Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
 • Прилагодливи ногарки: 2
 • Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm
 • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
 • Аларм за отворена врата
 • Индикатор за температура: Дигитален индикатор за регулирање на температурата на ладилникот
 • Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел:бел сигнал
 • IonAir со Multiflow 360° функција
 • CrispZone фиока за зеленчук
 • Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња без држач
 • Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата
 • Флексибилен сад за јајца (8×)
 • Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)
 • Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
 • Штедлива програма (EcoMode)
 • ЛЕД осветлување на кровот
 • 4 стаклени полици
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:302L
 • Капацитет на фрижидерот:203L
 • Капацитет на замрзнувачот:99L
 • Капацитет на замрзнување:12kg/24h
 • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,84 kWh
 • Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 306 kWh

На залиха

Дополнителни информации

Бренд