Има залиха

frizider GORENJE RF414EPS4

16,990.00 ден

 Комбиниран фрижидер со горна комора
 Сребрена боја
 Direct cooling
 3 стаклени полици
 2 полици на вратата на ладилникот
 Фиока за зеленчук
 Полица за шишиња на вратата
 Флексибилен сад за јајца
 ЛЕД осветлување
 Нето капацитет: 205Литри
 Фрижидерски капацитет: 164 Литри
 Замрзнувачки капацитет: 41 Литри
 Годишна потрошувачка на ел. енергија 217kWh
 A+ енергетска класа
 Димензии (В xШ x Д): 143.4 x 55 x 54.2 цм

На залиха

Дополнителни информации

Бренд