Има залиха

masina za sadovi FAVORIT E60-A22

18,890.00 ден

 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:13 сета
 • 5 програми
 • Одложен старт
 • WaterSafe™
 • Потрошувачка на вода по циклус:12.9L
 • Потрошувачка на вода годишно:3612L
 • Потрошувачка на вода годишно:262kW
 • Потрошувачка на вода по циклус:0.9kW
 • Ниво на бучава:49dB
 • Димензии:85x60x60cm

На залиха

Дополнителни информации

Бренд