Има залиха

Mikser FAVORIT HM9105

990.00 ден

МОЌНОСТ 300W

ТУРБО ФУНКЦИЈА

2 МАТАЛКИ ЗА ТЕСТО

2 МАТАЛКИ ЗА ЈАЈЦА

На залиха

Дополнителни информации

Бренд