Нема залиха

PERALNA SAMSUNG WW70T4040EE1LE

21,990.00 ден

 

 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A+++
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:15
 • Функциja за предперење
 • Одложен почеток
 • Заклучување за деца
 • Потрошувачка на енергија:0.86kWh
 • Потрошувачка на вода:45L
 • Ниво на бучава:52/71dB
 • Димензии:85x60x55cm

Нема на залиха

Дополнителни информации

Бренд