Има залиха

sejker MAX SMS 2100B BLACK

1,190.00 ден

Моќност: 100 W
Чаша со капацитет: 450 ml
Број на брзини: 2
Копче: On/Off
Идеален за подготовка на кафе,
коктели, пена…

На залиха

Дополнителни информации

Бренд