Има залиха

vgradna masina za sadovi BEKO DIN34320

17,990.00 ден

 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:13 сета
 • 4 програми
 • Одложен старт:(3h / 6h / 9h)
 • LED екран
 • Clean & Shine™
 • WaterSafe
 • Број на прскалки:2
 • Потрошувачка на вода по циклус:12.9L
 • Потрошувачка на вода годишно:3612L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.9kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:262kWh
 • Ниво на бучава:49dB
 • Димензии:81.8×59.8x55cm

На залиха

Дополнителни информации

Бренд