Има залиха

VIVAX BS-700 bluetooth звучник

5,490.00 ден

Новиот пренослив Bluetooth звучник BS-700 на Vivax доаѓа со моќност од 70 W и обезбедува длабок и моќен звук со време на репродукција до 5 часа на средно ниво на звук. Уредот има 4 звучници со висок тон распоредени на сите страни на уредот така што уредот репродуцира звук во 360 степени, за длабок и моќен бас има звучник за бас кој се наоѓа на долната страна на уредот (5″-12,7 cm) . Уредот се карактеризира со функцијата TWS, со која можете да поврзете два идентични уреди со едноставно притискање на копчето TWS и на тој начин да уживате во посилен звук и подобар стерео ефект, а покрај пуштањето музика преку bluetooth од вашиот паметен уред, имате опција за репродукција на радио станици PLL FM Една од главните карактеристики на уредот е неговата IPX 5 водоотпорност. Сето ова доаѓа спакувано во атрактивен дизајн + жичен микрофон доколку сакате да ја користите опцијата KARAOKE.

Категорија