TV VIVAX 32S60 T2

5,990 ден

На залиха

+ -

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Име на моделот TV-32LE60
Големина со постоље (mm) 732 x 475 x 205
Големина без постоље (mm) 732 x 433 x 83
Тежина со постоље (kg) 4,0
Тежина без постоље (kg) 3,85
Дијагонала на екранот 32 inches – 80цм
Резолуција на екранот 1366 x 768
Излез звук (RMS) 8 W +8 W
Потрошувачка на струја 65 W
Извор за напојување 100-240V ~ 50/60Hz
AV Систем боја PAL NTSC
TV Систем
PAL/SECAM-B/G, D/K,
DVB-T+C DVB-T2 H.264/H.265,
DVB-S2
Услови во околината
работна температура: 5°C – 45°C
Начин на компонентен влез
480I / 60Hz, 480P / 60Hz, 576I /
50Hz, 576P / 50Hz, 720P / 50Hz,
720P / 60Hz, 1080I / 50Hz, 1080I /
60Hz, 1080P / 50Hz, 1080P / 60Hz
HDMI влез
480I / 60Hz, 480P / 60Hz, 576I /
50Hz, 576P / 50Hz, 720P / 50Hz,
720P / 60Hz, 1080I / 50Hz, 1080I /
60Hz, 1080P / 50Hz, 1080P / 60Hz
640 x 480, 800 x 600, 1024 x 768
60Hz

Шифра: ТВ32096 Категорија:
Brands:: VIVAX
Навигација
Close

Кошничка

Категории