TV VIVAX 50UHD122

19,990 ден 18,990 ден

На залиха


Технички спецификации
Име на моделот TV-50UHD122 T2S2SM
Големина со постоље 1125 x 707 x 268 mm
Големина без постоље 1125 x 652 x 88 mm
Тежина со постоље (kg) 9,30
Тежина без постоље (kg) 9,10
Дијагонала на екранот 50 inches , 127 цм
Резолуција на екранот 3840×2160
Излез звук (RMS) 10 W + 10 W
Потрошувачка на струја 115 W
Извор за напојување 100-240V ~ 50/60Hz
AV Систем боја PAL SECAM
Име на моделот PAL/SECAM-B/G, D/K,
DVB-T+C DVB-T2 H.264/H.265, DVB-S2
Услови во околината Temperature: 5°C – 45°C Humidity: 20% – 80%
RH Atmosfere pressure: 86 kPa – 106 kPa
IC Core / Android / Меморија Quad Core 1,5GHz ARM Cortex A53x4 / Android
7.1 / 1,5GB/8GB
компонентен влез
480I / 60Hz, 480P / 60Hz, 576I / 50Hz, 576P /
50Hz, 720P / 50Hz, 720P / 60Hz, 1080I / 50Hz,
1080I / 60Hz, 1080P / 50Hz, 1080P / 60Hz,
3840P / 60Hz
HDMI Поврзувања
480I / 60Hz, 480P / 60Hz, 576I / 50Hz, 576P /
50Hz, 720P / 50Hz, 720P / 60Hz, 1080I / 50Hz,
1080I / 60Hz, 1080P / 50Hz, 1080P / 60Hz, 3840I
/ 60Hz, 3840P / 60Hz
640 x 480, 800 x 600, 1024 x 768 60Hz

Шифра: ТВ47033 Категорија:
Brands:: VIVAX
Навигација
Close

Кошничка

Категории