НАШАТА ПРИКАЗНА

Започнавме со работа уште од ХХХХ година со локација на ул. Ленинова бр. 1 во Свети Николе. Главен фокус на продажба отсекогаш била категоријата БЕЛА ТЕХНИКА која подоцна ја проширивме со производи за ладење и греење.

 

Подоцна ја сменивме локацијата на ул. Септемвриска 8 каде што моментално се наоѓаме.

ТД ДАНИТА-НИК ДООЕЛ СВ.НИКОЛЕ
СЕПТЕМВРИСКА 8
ж-ска:200000956654053 Стопанска Банка
ж-ска:270000000935840 ХАЛК БАНКА
тел.032/443-356
email:info@danitanik.com

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ

Бесплатна испорака

Вршиме бесплатна испорака на територијата на општина Свети Николе за сите нарачки над 9000 денари.

Сигурно плаќање

Плаќањето можете да го направите со било која кредитна картичка на нашите терминали како и онлајн на нашата веб продавница.

24/7 Поддршка

Нудиме 24/7 поддршка онлајн преку нашите канали за комуникација преку официјалната е-пошта и социјалните мрежи.

НАШИОТ ТИМ

Никола Лозановски
Управител
Даниела Лозановска
Финансов директор
Александар Коцев
Сметководство