Има залиха

frizider BEKO RCSA 300 K30 SN

19,990.00 ден

  • Led осветлување
  • Енергетска класа:E
  • Нето капацитет:291L
  • Капацитет на замрзнување:4-24kg/h
  • Капацитет на фрижидерот:204L
  • Капацитет на замрзнувачот:87L
  • Автономија:16h
  • Ниво на бучава:35dB
  • Димензии:181.3×54.0x57.4cm

На залиха

Дополнителни информации

Бренд