Има залиха

mikrobranova pecka GORENJE MO20A3W

6,490.00 ден

Волумен: 20 l
Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
Максимална моќност на микробрановата: 800 W
Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)
Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија
Електронско управување
Дисплеј за прикажување на времето
Паметно управување
AquaClean функција
Автоматско мени
Број на меморирани програми: 11
Димензија на ротирачката чинија: 27 cm
Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm

На залиха

Дополнителни информации

Бренд