Има залиха

PERALNA BEKO WTV9612XS

23,990.00 ден

 • Машина за перење
 • Prosmart Инвертер мотор
 • Технологија со пареа
 • OptiSense
 • Полнење:фронтално
 • Дигитален дисплеј
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет:9kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Програми:15
 • Годишна потрошувачка на енергија:195kWh
 • Годишна потрошувачка на вода:11659L
 • Автоматско подесување на вода
 • Ниво на бучава:72dB
 • Димензии:84x60x64cm

 

На залиха

Дополнителни информации

Бренд