Попуст!
Има залиха

frizider BEKO CNA366 E40XBRN

27,990.00 ден

 • Neo Frost
 • LED осветлување®
 • Електронски дисплеј
 • Полици за шишиња:1
 • Енергетска класа:Е
 • Нето капацитет:324L
 • Капацитет на замрзнување:6-24kg/h
 • Капацитет на фрижидерот:215L
 • Капацитет на замрзнувачот:109L
 • Потрошувачка на енергија годишно:249kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.7kWh
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:185.2x60x65cm

На залиха

Дополнителни информации

Бренд