Има залиха

frizider FAVORIT CF-374N

21,990.00 ден

КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ 230л

КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЧ 106л

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: А+ ( F )

ФИКСНИ РАЧКИ ЗА ВРАТА

ДРЖАЧ ЗА ЈАЈЦА

ПРИЛАГОДУВАЧКИ ПОЛИЦИ НА ВРАТА

ПРИЛАГОДУВАЧКИ СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ

ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д: 186/59,5/65 CM

На залиха

Дополнителни информации

Бренд